Retreats 2023

Zaterdag 1 juli 2023
We leven in een tijd waarin we druk zijn en voornamelijk geleefd worden. Vaak vergeten we onszelf. Tijdens deze dag gaan we samen de diepte in, verbinden we met onszelf en keren zo terug naar onze eigen basis.
Een dag waarin je de verbinding met jezelf weer terug kan vinden. De basis ligt bij jou, jij bent je eigen basis. Ken, herken en erken jij jezelf? Dit gaat we samen bekijken. Daarnaast ondergaan we een cacaoceremonie en kun je volop genieten van al het mooie en lekkere wat deze locatie te bieden heeft.
Nee zeggen is altijd het meest eenvoudige. Maar wat nou als je ja zegt? De connectie met jezelf écht aangaan, jezelf de tijd en ruimte te gunnen om jezelf even te ontmoeten! Kosten – 195 euro

Simone en Stéfanie

‘All we have is now and ourselves’

Durf jij een stap verder te gaan?

‘Achterom kijken en vooruit blikken’
Op 24, 25 en 26 november organiseren wij een retreat waarin je het hele weekend kunt ontspannen, niets hoeft en alles mag. Het zal staan in het teken van terugblikken op het afgelopen jaar en vooruit blikken naar het nieuwe jaar. Uiteraard checken we in bij onszelf, hoe gaat het nu echt met onszelf? En een dosis zelfliefde zal ook hier niet ontbreken.
Word jij blij van rust, tijd voor jezelf, reflecteren, natuur, sauna, goede gesprekken, gelijkgestemde vrouwen, diepgang, mediteren, persoonlijke ontwikkeling, doelen stellen, jezelf durven aankijken en lekker eten en drinken?
Dan is de grote vraag, durf jij dit avontuur met ons aan?