Summer Kids Camp 2021 (VOL)

Een heel weekend in de natuur, nieuwe vrienden maken, marshmallows roosteren boven het kampvuur, leuke en spannende activiteiten, momenten van rust en ontspanning, sporten, veel plezier en een boost voor je ontwikkeling en zelfvertrouwen.

Wij organiseren deze zomer een super tof Summer Kids Camp voor kinderen van 7 t/m 14 jaar met als thema ‘zelfvertrouwen’. Tijdens het kamp werken de kinderen aan thema’s als vriendschap, emoties, voor zichzelf opkomen, grenzen verleggen, jezelf zijn, talenten ontdekken, samenwerken en noem maar op. Kinderen mogen ook zelf thema’s inbrengen.
Plezier staat echter op nummer 1 bij ons tijdens dit bijzondere weekend in de natuur!
Elk kind is welkom om met ons mee te gaan, er hoeft niet persé een hulpvraag te zijn.

Wat gaan we doen?
Tijdens het kamp wisselen we rust en ontspanning af met veel leuke en spannende activiteiten. Zoals bijvoorbeeld rollenspellen, sport en spel, creativiteit, weerbaarheidsoefeningen, ontspanningsoefeningen, zelf vuur maken en hier een maaltijd op bereiden (en natuurlijk marshmallows). We gaan survivaltechnieken leren, brood bakken, en dingen zoals vlotten bouwen, boogschieten, klimmen en nog veel meer. Kinderen worden als groep en individueel gecoacht waar nodig.

Waar gaan we heen?
We gaan naar de Boerhaarshoeve in Grolloo. Hier slapen we in Outdoor CabinCamps. Uniek en stoer. Het is als kamperen, maar dan met extra ruimte, faciliteiten en comfort.

Wanneer?
Van vrijdagmiddag 18 juni 16:00 uur tot zondag 20 juni 16:00 uur.

Kosten
De kosten per kind bedragen € 275,00.
U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar om te vragen of zij een deel van dit (therapeutische) zomerkamp vergoeden.

Inbegrepen zijn:
– Het verblijf van vrijdag t/m zondag (dus 2 nachten).
– Professionele begeleiding (3 personen).
– Eten en drinken (2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner, plus tussendoortjes).
– Toeristenbelasting.
– Het programma incl. alle activiteiten en materialen.
– Een intakegesprek met ouders en kind.
– Annuleringsverzekering voor alle deelnemers.

Niet inbegrepen:
– Reisverzekering. Als u dit wenst kunt u hier zelf voor zorgen.

Groep
Het kamp gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen. Het maximale aantal kinderen in de groep is 12.

Het Summer Kids Camp zit vol!
Als je je kind op de reservelijst wilt zetten, kun je hem/haar hieronder aanmelden. Mocht er iemand anders uitvallen, neem ik contact met je op.


    Corona virus
    Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheid. Wij zetten de gezondheid van u en uw kind op nummer 1. Wij volgen strikt de richtlijnen en de adviezen van de overheid en zorgen ervoor dat ons kamp veilig wordt aangeboden.
    Op dit moment gaan wij er van uit dat er geen of nauwelijks beperkende maatregelen in de zomer van 2021 zullen zijn. Indien wij moeten annuleren vanwege de overheidsmaatregelen als gevolg van het Coronavirus (COVID-19), verplaatsen wij het kamp of wordt het volledige bedrag teruggestort. 

    De algemene voorwaarden betreffende het Summer Kids Camp kunt u hier lezen.