Ervaringen van ouders/kinderen

Deel hier uw ervaring met Kindercoach Assen

 
 
 
 
 
 
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Als u niet wilt dat uw naam gepubliceerd wordt, vul dan 'anoniem' in.

* We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
46 berichten.
Francien Francien uit Assen schreef op 16 juli 2024 om 12:25
Stefanie, bedankt voor de ondersteuning en handvaten die je onze jongens hebt gegeven. Hun eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn hiervan gegroeid.En het belangrijkste met plezier kwamen ze bij je!!
Sonja Sonja uit Assen schreef op 6 juni 2024 om 20:56
Lieve Stefanie, Wat vond mijn dochter het jammer dat het traject klaar was, want ze ging met enorm veel plezier naar jou toe. Behalve dat het plezierig was, heb je haar ook enorm geholpen om haar zelfvertrouwen een boost te geven en om echt te geloven in haarzelf. Wij zijn je dankbaar voor de goede hulp. Liefs ๐Ÿฉท
ANONIEM ANONIEM uit Assen schreef op 11 december 2023 om 20:08
Lieve Stรฉfanie, Wat heb jij onze dochter met liefde en (opr)รฉchte aandacht geholpen. Ze vond het heel fijn om naar je toe te gaan en overal met je over te kunnen praten. Mede dankzij jou kan ze de wereld weer aan. Heel erg bedankt hiervoor, je bent een topper ๐Ÿ’•
Melissa Melissa uit Assen schreef op 16 november 2023 om 15:48
Lieve Stefanie, Wat heb jij mij goed geholpen!! Je hebt echt een hart van goud๐Ÿงก En je bent een kei om mensen te laten geloven dat ze prachtig zijn van binnen maar ook van buiten. Je mag trots zijn op jezelf zijn!! Dat ben ik in ieder geval heel erg op jou!! Hele dikke knuffel van mij โค๏ธ๐Ÿซ‚
Susanne Susanne uit Assen schreef op 6 april 2023 om 10:28
Mijn zoon heeft goed kunnen oefenen met zijn leerdoel. Voor het grootste deel is het gelukt. Mijn zoon ging met plezier naar Stefanie toe.
Ingeborg Ingeborg uit Tjerkgaast schreef op 25 december 2022 om 21:26
Stefanie heeft onze zoon geholpen met het versterken van zijn zelfvertrouwen. In het begin vond hij het heel spannend, maar gaandeweg kwam hij met plezier bij Stefanie thuis. Fijn om te zien dat hij gegroeid is en makkelijker contact maakt met kinderen en beter tot (samen) spelen komt. Dank je wel, Ingeborg
Pauline Pauline uit Assen schreef op 13 december 2022 om 15:25
Wij zijn zeer tevreden over Stephanie. Onze dochter heeft veel aan de coaching gehad. Echt een aanrader!
Anoniem Anoniem uit Steenbergen schreef op 24 november 2022 om 12:21
Stefanie had voor onze dochter de passende benadering waardoor de vooraf gestelde doelen ruimschoots behaald zijn. Top!
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 23 november 2022 om 16:08
Stefanie is een betrokken kindercoach denkt oplossingsgericht, verstaat haar vak, zowel mijn zoon als ik zijn zeer tevreden met het resultaat, heeft het rouwproces van mijn zoon bevordert, kan de gebeurtenissen beter plaatsen en een plekje geven. Zeker een aanrader!!
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 3 november 2022 om 17:36
Beste Stefanie bedankt voor de coaching, wij hebben het als zeer positief ervaren. En je hebt onze zoon een stukje op weg geholpen in het ontwikkelen van zijn eigen ik.
Dana Dana uit Assen schreef op 16 oktober 2022 om 21:38
Mijn zoon voelde zich meteen thuis bij Stephanie. De coaching sessies en bijbehorende oefeningen hebben een positieve verandering teweeg gebracht die meteen zichtbaar was. Hij heeft daar enorm veel baat bij gehad. Stephanie heeft een warm karakter en een natuurlijke 'feeling' voor werken met kinderen. Wij zijn haar ontzettend dankbaar. โค
Anoniem Anoniem uit Peize schreef op 12 oktober 2022 om 09:13
Ik zie grote vooruitgang bij de verwerking van prikkels en het zelfvertrouwen bij mijn dochter na een traject bij Stefanie. Ze ging altijd met veel plezier heen en heeft veel geleerd.
Sanne Sanne uit Assen schreef op 3 oktober 2022 om 18:02
Stefanie heeft ons en onze dochter enorm geholpen. Ze is echt heel goed in wat ze doet. Ze luistert goed naar de hulpvraag van zowel ouder als kind en leert op een hele fijne wijze nieuwe inzichten en patronen aan. Onze dochter ging elke keer met veel plezier heen en kwam enthousiast weer thuis en vroeg vrijwel direct wanneer de volgende afspraak was. Na 2 keer merkten wij al een ontzettende verandering voor de hulpvraag die wij hadden. Aan het einde van het traject zijn alle vooraf gestelde doelen behaald. Onze dochter vind het erg jammer dat ze nu niet meer gezellig met Stefanie kan kletsen en tekenen maar is heel trots op het behaalde resultaat. En wij uiteraard ook. Nogmaals ontzettend bedankt! Groetjes Sanne Assen
Elma Elma uit Assen schreef op 4 april 2022 om 15:50
Je denkt mee met de uitdagingen die er liggen, zoekt daarvoor naar oefeningen die passend zijn. Je kijkt naar de mogelijkheden van het kind en sluit daar op aan.
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 4 april 2022 om 15:48
Stefanie is een hele enthousiaste en lieve kindercoach. Mijn dochter voelde zich meteen bij haar op haar gemak. Ze deed leuke oefeningen en opdrachten om de doelen te bereiken. Mijn dochter ging met veel plezier naar de coachingssessies.
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 20 februari 2022 om 18:43
Stefanie heeft gevoel bij de kinderen waardoor zij zich weer openstellen bij Stefanie. Ze heeft geduld en luistert goed naar de problemen. Wij hebben zeker een positieve verandering gezien bij onze dochter.
Renee Renee uit Assen schreef op 26 december 2021 om 12:51
Ik heb mijn zoon zien groeien dankzij Stefanie! Echt aanrader, want bij mijn oudste dochter ook gedaan en nog steeds heeft zij er voordeel mee.
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 16 december 2021 om 09:35
Mijn dochter is in een half jaar tijd werkelijk getransformeerd! Ik kan het iedereen aanraden om niet te lang te wachten met het ondersteunen van je kind d.m.v een Kindercoach. Stefanie is een warme, enthousiaste ervaringsdeskundige die naast je kind gaat staan en door haar manier van coachen je kind op een positieve manier naar zichzelf leert kijken. Mijn overtuiging is sterker geworden: beter preventieve coaching ipv curatieve hulpverlening wanneer het te laat is!
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 11 november 2021 om 21:16
Als ouder merk je soms dat je kind zichzelf (onnodig) in de weg kan zitten gezien een bepaalde mate van gevoeligheid en gezien alle prikkels/invloeden van buitenaf. Onze zoon is daardoor gezien een (door buitenstaanders en door eigen beeldvorming) negatief zelfbeeld in een negatieve spiraal terecht gekomen. Als ouders zijnde ondersteun je je kind dan en probeer je hem dan te helpen, maar daarin โ€œsta je soms te dichtbijโ€. Het was dan ook super fijn dat Stefanie โ€œals buitenstaanderโ€ onze zoon heeft kunnen coachen en handvaten heeft gegeven. Die handvaten gebruikt hij nog steeds, dus die zijn van onschatbare waarde. โ€œDe simpeleโ€ oefenvormen zijn voor onze zoon fijn geweest. Stefanie is een ontzettend fijn mens en ze wist heel snel een goede band op te bouwen met onze zoon. Wij zouden iedereen aanbevelen om samen te werken met Stefanie.
Anoniem Anoniem uit Bovensmilde schreef op 8 november 2021 om 10:28
Een fijne coach die echt luistert naar het kind. En een kind wat blij is een eigen coach te hebben, die er voor haar is en samen op zoek gaat naar een oplossing. Er is snel een vertrouwensrelatie opgebouwd en het contact bleef laagdrempelig, ook buiten de coachingsgesprekken om. Een opgeluchte dochter na elk gesprek en gemotiveerd voor het volgende. Veel van opgestoken en er sterker uitgekomen.
Anoniem Anoniem uit Smilde schreef op 28 september 2021 om 20:19
Onze zoon heeft veel baat gehad bij de begeleiding van Stefanie. Zijn zelfvertrouwen is hierdoor een stuk groter geworden, super fijn! Mocht het ooit nog nodig zijn in de toekomst, zal ik Stefanie zeker weer benaderen.
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 29 juni 2021 om 19:51
Stefanie is heel lief, geduldig en professioneel. Ze neemt de tijd voor je en stelt een op maat gemaakt traject voor je kind samen. Super kindercoach!
Marielle Marielle uit Assen schreef op 14 juni 2021 om 16:49
De sessies hebben onze zoon enorm geholpen. Hij voelde zich gehoord en kon daardoor ook beter feedback ontvangen. Stefanie denkt mee, reageerde snel op situaties die tussendoor waren ontstaan. Tijdens een gesprek met school voelden wij ons erg gesteund door haar aanwezigheid. Onze zoon zit echt weer beter in zijn vel. Hij kijkt regelmatig naar "zijn spiegel" zijn zelfvertrouwen groeit er door. Nu gaat hij bijna op Summer Camp, voor hem een extra leuke afsluiter van het schooljaar waarin hij vast liep en waarbij hij mede met hulp van Stefanie weer op het juiste spoor kwam.
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 14 juni 2021 om 12:04
Ongelofelijk wat is onze dochter veranderd.... Wat heeft ze veel aan haar poster die ze gemaakt heeft en deze techniek gebruikt ze regelmatig. Bedankt Stefanie voor alles!!!!!
Anoniem Anoniem schreef op 17 maart 2021 om 20:56
Onze dochter durft meer, komt meer uit haar schulp.
Anoniem Anoniem schreef op 4 maart 2021 om 13:26
De inzet van Stephanie heeft geholpen om een beter inzicht in het handelen van onze dochter te krijgen. Dat geldt eveneens voor onze dochter, die door de inzet van Stephanie ook een beter inzicht heeft verkregen in haar eigen handelen. Dit is al met al een succesvol traject geweest!
Anoniem Anoniem schreef op 16 februari 2021 om 12:10
Zou het zeker aanbevelen, wij hebben er heel veel van geleerd en baat bij gehad. Goed voor je kind, maar soms ook een eyeopener voor jezelf. Heel erg bedankt Stefanie!
Carina Carina uit Assen schreef op 8 februari 2021 om 21:49
Mijn dochter vond het super leuk en gezellig. Vond het heel jammer dat het klaar was. Ze heeft veel geleerd, dingen die ze nu zelf ook nog toepast wanneer ze het moeilijk heeft. Super bedankt Stefanie, ik heb een meisje die nu weer meer bij zichzelf is en meer voor zichzelf opkomt.
Diana Diana uit Smilde schreef op 19 oktober 2020 om 18:23
Stefanie is een betrokken en lieve coach. Zij heeft onze dochter grote stappen laten maken in haar angsten en zelfvertrouwen. Tevens altijd bereikbaar via de app voor ons.
Anita Anita uit Assen schreef op 11 oktober 2020 om 14:14
we hebben handvaten gekregen om lastige situaties beter samen te bespreken. In de praktijk werkt dit bij ons ook echt.
Brenda Brenda uit Assen schreef op 23 september 2020 om 13:17
Onze dochter is gegroeid als persoon tijdens het coachingstraject en heeft echt stappen gemaakt. Stefanie is een betrokken coach met oog voor het kind.
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 21 augustus 2020 om 20:24
Stefanie legt de onderwerpen duidelijk uit, onze dochter mocht graag met Stefanie praten.
Onbekend Onbekend uit Assen schreef op 25 april 2020 om 14:54
Mede dankzij Stephanie en haar tips aan ons... zit onze dochter weer beter in haar vel.. kan goed benoemen wat er in haar omgaat en kan haar boosheid beter kwijt! Onze dochter was ook altijd weer blij als Stephanie kwam de (praat juf) Stephanie is een kundige Kindercoach weet heel goed wat het is om moeder te zijn... je zorgen maakt en het beste voor je kind wil! Heel erg bedankt nogmaals!!
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 24 april 2020 om 21:38
Wat een verademing.... Daar was Stefanie en ze begreep onze dochter. Binnen 2 sessies zag ik al verandering. Er werd geappt en over van alles gesproken. Mijn dochter is gegroeid in haar zelfvertrouwen en het mogen zijn wie ze is. Klaar voor de middelbare school. Ik kan iedereen Stefanie aanraden!!
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 24 april 2020 om 13:02
Met Stefanie kennis gemaakt, gesproken en afspraken gemaakt voor onze dochter die veel problemen ervaart met haar ADHD, de bijkomende puberteit en de problemen in of met haar omgeving. Stefanie luistert goed, komt met goede adviezen en lijkt goed aan te kunnen sluiten bij onze dochter. Door al de verschillende problemen in de omgeving van onze dochter toch besloten om eerst daar tijd en aandacht voor te hebben, dus na een aantal sessies het besluit genomen om te stoppen bij Stefanie. Het lag zeker niet aan Stefanie, maar meer aan het idee om eerst wat rust te creรซren in de omgeving bij onze dochter, die toch al zo veel moet..... Aan Stefanie heeft het niet gelegen, gezien het feit dat ze laagdrempelig is, makkelijk benaderbaar is en wat geldt voor onze dochter, maar ook voor ons als ouders. Dit is ook belangrijk. Wij, als ouders, kunnen Stefanie aanbevelen voor anderen. In de toekomst, mocht het nog nodig zijn, dan weten wij jou in ieder geval wel weer te vinden.
Rene Rene uit Assen schreef op 4 november 2019 om 11:48
Ik zie mijn dochter veranderen tot een sterke persoon die zelf haar mening kan uiten. Prachtig!
Lianne Lianne uit Beilen schreef op 21 oktober 2019 om 12:47
Wij zijn zeer tevreden over de hulp die Stefanie heeft geboden. We hebben ons kind zien veranderen en opbloeien na zijn 'trauma-therapie'. We kunnen met zijn allen vol goede moed weer vooruit. Stefanie is een kundige kindercoach die oog heeft voor het kind, maar je kunt er ook als ouders goed terecht Nogmaals bedankt!
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 22 augustus 2019 om 12:00
Mijn dochter is door de gesprekken met stefanie veel rustiger, begripvoller, minder opvliegend en socialer geworden. Ze zit lekkerder in haar velletje.
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 12 juni 2019 om 13:56
Fijne coach met een groot empatisch vermogen!
Anoniem Anoniem uit Zuidvelde schreef op 7 juni 2019 om 10:45
Prettige omgang, veilige omgeving en goede handvaten en tips voor onze dochter om zich te kunnen ontwikkelen.
Anoniem Anoniem uit Norg schreef op 23 mei 2019 om 10:34
Fijne coach om mee te werken mijn kind voelde zich meteen thuis.
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 15 mei 2019 om 11:11
Stefanie maakt op een leuke speelse manier problemen bespreekbaar en geeft het kind handvatten en tips om hier mee om te gaan of op te lossen.
Marco Marco uit Assen schreef op 8 februari 2019 om 11:46
Onze dochter had een vervelende ervaring gehad tijdens onze vakantie. Dat zorgde bij haar voor veel boosheid, die wij als ouders maar moeilijk konden oplossen. Stefanie heeft hier goed in doorgepakt. Tegelijk benut ze haar netwerk en tipte ons op een leuke cursus voor ouders van hooggevoelige kinderen met een sterke wil. Die combinatie van coaching en cursus heeft in ons gezin veel rust gebracht. Er is maar 1 nadeel. Dat onze dochter het jammer vond dat ze niet meer naar Stefanie mocht ๐Ÿ™‚
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 30 januari 2019 om 19:41
Stefanie is een coach die snel en makkelijk contact legt met het kind en hierdoor voelt deze zich snel op haar/zijn gemak. Ook zijn de lijntjes kort en dat maakt het evalueren en bijsturen erg makkelijk.
Nynke Kroeze Nynke Kroeze uit Assen schreef op 12 juli 2018 om 13:50
Stefanie is een leuke meid, goed met kinderen. Ik vond dat ze mijn dochter heel goed en rustig uitlegde wat de bedoeling was. Verder is ze heel rustig en kreeg ik meteen een heel vertrouwd gevoel bij haar toen ze bij ons langs kwam. Ik zou haar zeker aanraden als kindercoach.
Kim Mijnheer Kim Mijnheer uit Assen schreef op 10 juli 2018 om 14:10
Via Facebook ben ik in contact gekomen met Stefanie. Het contact was meteen erg comfortabel. Voor mij was het volledig nieuw; een kindercoach. Geduldig liet Stefanie mij uitleggen hoe onze dochter in elkaar zit en waar wij, maar vooral zij zelf, in onze ogen tegen aan loopt. Kat-uit-de-boom-kijker als onze dochter is, liet zij het tot mijn grote verbazing meteen toe dat ik haar bij Stefanie achterliet. Onze dochter kijkt terug op een fijne ervaring en zou er dolgraag weer naar terug gaan. Stefanie heeft in relatief korte tijd een correct beeld geschetst van onze dochter. Nadien heeft ze ons nog voorzien van uitgebreide tips, feedback en handvaten. We kijken gezamenlijk terug op een zeer aangename ervaring. To be continued? Als het aan onze dochter ligt in ieder geval wel!