Ervaringen van ouders

Deel hier uw ervaring met Kindercoach Assen-Smilde e.o.

 
 
 
 
 
 
 
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Als u niet wilt dat uw naam gepubliceerd wordt, vul dan 'anoniem' in.

* We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Rene Rene uit Assen schreef op 4 november 2019 om 11:48:
Ik zie mijn dochter veranderen tot een sterke persoon die zelf haar mening kan uiten. Prachtig!
Lianne Lianne uit Beilen schreef op 21 oktober 2019 om 12:47:
Wij zijn zeer tevreden over de hulp die Stefanie heeft geboden. We hebben ons kind zien veranderen en opbloeien na zijn 'trauma-therapie'. We kunnen met zijn allen vol goede moed weer vooruit. Stefanie is een kundige kindercoach die oog heeft voor het kind, maar je kunt er ook als ouders goed terecht Nogmaals bedankt!
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 22 augustus 2019 om 12:00:
Mijn dochter is door de gesprekken met stefanie veel rustiger, begripvoller, minder opvliegend en socialer geworden. Ze zit lekkerder in haar velletje.
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 12 juni 2019 om 13:56:
Fijne coach met een groot empatisch vermogen!
Anoniem Anoniem uit Zuidvelde schreef op 7 juni 2019 om 10:45:
Prettige omgang, veilige omgeving en goede handvaten en tips voor onze dochter om zich te kunnen ontwikkelen.
Anoniem Anoniem uit Norg schreef op 23 mei 2019 om 10:34:
Fijne coach om mee te werken mijn kind voelde zich meteen thuis.
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 15 mei 2019 om 11:11:
Stefanie maakt op een leuke speelse manier problemen bespreekbaar en geeft het kind handvatten en tips om hier mee om te gaan of op te lossen.
Marco Marco uit Assen schreef op 8 februari 2019 om 11:46:
Onze dochter had een vervelende ervaring gehad tijdens onze vakantie. Dat zorgde bij haar voor veel boosheid, die wij als ouders maar moeilijk konden oplossen. Stefanie heeft hier goed in doorgepakt. Tegelijk benut ze haar netwerk en tipte ons op een leuke cursus voor ouders van hooggevoelige kinderen met een sterke wil. Die combinatie van coaching en cursus heeft in ons gezin veel rust gebracht. Er is maar 1 nadeel. Dat onze dochter het jammer vond dat ze niet meer naar Stefanie mocht 🙂
Anoniem Anoniem uit Assen schreef op 30 januari 2019 om 19:41:
Stefanie is een coach die snel en makkelijk contact legt met het kind en hierdoor voelt deze zich snel op haar/zijn gemak. Ook zijn de lijntjes kort en dat maakt het evalueren en bijsturen erg makkelijk.
Nynke Kroeze Nynke Kroeze uit Assen schreef op 12 juli 2018 om 13:50:
Stefanie is een leuke meid, goed met kinderen. Ik vond dat ze mijn dochter heel goed en rustig uitlegde wat de bedoeling was. Verder is ze heel rustig en kreeg ik meteen een heel vertrouwd gevoel bij haar toen ze bij ons langs kwam. Ik zou haar zeker aanraden als kindercoach.
Kim Mijnheer Kim Mijnheer uit Assen schreef op 10 juli 2018 om 14:10:
Via Facebook ben ik in contact gekomen met Stefanie. Het contact was meteen erg comfortabel. Voor mij was het volledig nieuw; een kindercoach. Geduldig liet Stefanie mij uitleggen hoe onze dochter in elkaar zit en waar wij, maar vooral zij zelf, in onze ogen tegen aan loopt. Kat-uit-de-boom-kijker als onze dochter is, liet zij het tot mijn grote verbazing meteen toe dat ik haar bij Stefanie achterliet. Onze dochter kijkt terug op een fijne ervaring en zou er dolgraag weer naar terug gaan. Stefanie heeft in relatief korte tijd een correct beeld geschetst van onze dochter. Nadien heeft ze ons nog voorzien van uitgebreide tips, feedback en handvaten. We kijken gezamenlijk terug op een zeer aangename ervaring. To be continued? Als het aan onze dochter ligt in ieder geval wel!