Tarieven en vergoeding

 

Tarieven

Kennismakings-
gesprek
30 minutenGratis
Intakegesprek45 minuten€ 45,00
Coachingssessie60 minuten€ 57,50
Eindgesprek45 minuten€ 45,00
Evaluatie- of oudergesprek45 minuten€ 45,00
Pakket van 5 sessies
inclusief intake-, evaluatie-, en eindgesprek
5 x 60 minuten (coachingsessies)
3 x 45 minuten
(intake-, evaluatie- en eindgesprek)
€ 375,00
Eindverslag (indien gewenst)€ 40,00
  • Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.
  • Gespreid betalen is voor het pakket in overleg mogelijk.
  • Voor coachingsessies op school of bij u thuis reken ik geen extra kosten als het binnen een straal van 10 kilometer is. Buiten een straal van 10 kilometer bereken ik € 0,29 per kilometer.
  • In de tarieven zijn ook de kosten voor voorbereiding, uitwerking en het gebruik van materialen verwerkt.
  • Tijdens het traject ben ik kosteloos bereikbaar via WhatsApp en e-mail voor vragen, ondersteuning en een luisterend oor. Als u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek kunt u bij mij een oudergesprek aanvragen.

Vergoeding

In de meeste gevallen wordt kindercoaching niet vergoed. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kunt u het beste contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.

Financiële tegemoetkoming

PGB
In sommige gevallen kan kindercoaching betaalt worden vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Een PGB is een geldbedrag waarmee u zelf zorg en begeleiding kunt inkopen. Op deze wijze kan kindercoaching betaald worden vanuit het PGB. Voor meer informatie en de voorwaarden zie: www.pgb.nl. Voor het aanvragen van een PGB kunt u contact opnemen met het zorgloket van uw gemeente.

Adiona
Kindercoach Assen is aangesloten bij Adiona (beroepsvereniging voor kindercoaches en kinderyogadocenten). Klanten van Kindercoach Assen kunnen contact opnemen met Stichting Adiona KinderCoachfonds. Stichting Adiona KinderCoachfonds ondersteunt gezinnen die deze financiële draagkracht niet hebben. Op deze manier heeft ieder kind de mogelijkheid om begeleid te worden bij de persoonlijke ontwikkeling en het bijbehorende bewustwordingsproces.

Belasting

Onder de noemer psychosociale hulpverlening/begeleiding kunnen de sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting worden opgevoerd. U kunt de gemaakte kosten ook als bijzondere ziektekosten op uw belastingaangifte aftrekken.

Doorverwijzing

Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig.

Betaling van nota’s

Ik stuur u na elke coachingsessie een nota toe per e-mail. Deze nota dient binnen 14 dagen overgemaakt te worden.