Tarieven en vergoeding

Tarieven

Kennismaking30 minutenGratis
Intakegesprek45 minuten€ 45,00
Coachingssessie60 minuten€ 57,50
Eindgesprek45 minuten€ 45,00
Evaluatie- of oudergesprek45 minuten€ 45,00
Pakket van 5 sessies
inclusief intake-, evaluatie-, en eindgesprek
5 x 60 minuten (coachingsessies)
3 x 45 minuten
€ 375,00
Observatie of bezoek aan school of een andere instantie60 minuten€ 45,00
  • Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.
  • Gespreid betalen is voor het pakket in overleg mogelijk.
  • Voor coachingsessies op school of bij u thuis reken ik geen extra kosten als het binnen een straal van 10 kilometer is. Buiten een straal van 10 kilometer bereken ik € 0,29 per kilometer.
  • In de tarieven zijn ook de kosten voor voorbereiding, uitwerking en het gebruik van materialen verwerkt.
  • Tijdens het traject ben ik kosteloos bereikbaar via WhatsApp en e-mail voor vragen, ondersteuning en een luisterend oor. Als u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek kunt u bij mij een oudergesprek aanvragen.

Vergoeding

In de meeste gevallen wordt kindercoaching niet vergoed. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kunt u het beste contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.

PGB
In sommige gevallen kan kindercoaching betaalt worden vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Een PGB is een geldbedrag waarmee u zelf zorg en begeleiding kunt inkopen. Op deze wijze kan kindercoaching betaald worden vanuit het PGB. Op de site van www.zorgwijzer.nl kunt u zien of jullie situatie in aanmerking komt voor een PGB en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Voor het aanvragen van een PGB kunt u contact opnemen met het zorgloket van uw gemeente.

Belasting

Onder de noemer psychosociale hulpverlening/begeleiding kunnen de sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting worden opgevoerd. U kunt de gemaakte kosten ook als bijzondere ziektekosten op uw belastingaangifte aftrekken.

Doorverwijzing

Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig.

Betaling van nota’s

Ik stuur u na elke coachingsessie (of als u voor een pakket kiest, na het intakgesprek) een nota toe per e-mail. Deze nota dient binnen 14 dagen overgemaakt te worden.