Samen Sterk| Op naar de brugklas!

Deze training is speciaal voor kinderen uit groep 8 die volgend schooljaar naar de brugklas gaan.

Na 8 jaar in een kleine, veilige leeromgeving te hebben gezeten met over het algemeen dezelfde klasgenootjes, is dit een  grote overgang met veel veranderingen.
Er wordt van je verwacht dat je zelfstandiger zal zijn, dat je gaat samenwerken, de school is groter met veel onbekende (en oudere) leerlingen en je zal nieuwe vrienden gaan maken. Al met al brengt dit een hoop spanning en onzekerheid met zich mee.

Daarom is deze training speciaal ontwikkeld om deze kinderen meer zelfvertrouwen te geven, zekerder van zichzelf te maken en ze te leren hoe ze voor zichzelf op kunnen komen.

We leren samenwerken, op elkaar te vertrouwen en hoe we tot rust kunnen komen en ons beter kunnen concentreren. We gaan samen kijken welke gedachten spanning, stress en onzekerheid geven en daarmee aan de slag. Is het wel waar wat we denken? Ook leren we omgaan met pesten en nare opmerkingen.

Natuurlijk leren we ook tijdens deze training boksen van een bokstrainer. Al met al een mooie stoot aan zelfvertrouwen en dan op naar de brugklas!!